top of page

Oletko perustamassa kahvilaa?

KAHVILAT

Asiakkainamme ovat sekä isommat kahvilat ja ketjut, että pienet kahvilat ympäri maan. Tarjoamme kahvien, laitteiden ja oheistuotteiden lisäksi myös baristakoulutusta. Henkilökunnallamme on osaamista ja kokemusta 
baristatyöstä. Näin varmistamme että ratkaisumme ovat käytännöllisiä päivittäisessä työssä.

RAVINTOLAT

Kahvit ravintolaan? Laaja valikoimamme kattaa hyvin myös ravintolamaailman

tarpeita, olipa tarve perinteiselle italialaiselle espressolle tai kolmannen aallon vaaleapaahtoiselle ja hienostuneelle 

pienpaahtimokahville. Monien tuotemerkkien edustajana varmistamme että valikoima pysyy ajan tasalla, ja että jokaiselle löytyy toimiva vaihtoehto.

HOTELLIT

Hotelleillä on omat tarpeensa ja erityisesti aamiaistarjoilussa on tärkeää että valikoima ja laatu pysyvät korkealla tasolla myös kansainvälisessä vertailussa. Kahvi- ja teevalikoimamme soveltuu erinomaisesti hotellipuolelle. Meiltä löytyy myös hotellihuoneisiin soveltuvia tuotteita kuten instant-kahvit ja annosteet, sekä tarvikkeet näiden ympärille.

TOIMISTOT

Juran kahviautomaateilla valmistat
maukasta kahvia helposti ja nopeasti. Puro Coffeen laadukkailla, sertifioiduilla pavuilla vastuullisuuskaan ei unohdu. Kaffecentralenin oma logistiikka ja huoltopalvelu
varmistavat että kaikki toimii sujuvasti, eikä kahvi lopu
kesken!

"Kaffecentralen on toimittanut aina ensiluokkaista raaka-ainetta, auttanut ja kouluttanut henkilökuntaamme saavuttamaan korkeamman tason kahvitarjonnassamme. Korkealaatuisesta erikoiskahviosaamisestamme olemme saaneet myös paljon kiitosta asiakkailtamme. On hauska myös todeta että jokainen työntekijänne johon olen teillä törmännyt on hyvin motivoitunut myyntityöhön, työskenteli hän sitten logistiikan, huollon tai myynnin parissa!"

- Ari Sarmanto, toimitusjohtaja,

Café Carusel

Referenssit

"We've been with Kaffecentralen since the first day we opened 6 years ago and we use no other vendor for our Espresso or our Espresso Machines.  Kaffecentralen has a loyal team you can trust that tailor their service to your specific needs.  We're incredibly grateful to partner with such a company and will continue to use their products and services for all of our locations!"

- Sharron Todd, omistaja,

Brooklyn Café & Bakery, Helsinki

Aloitettiin yhteistyö KC:n kanssa 2009 kun perustettiin ensimmäinen kahvila. Siitä asti palvelu on ollut ammattitaitoista ja joustavaa.

- Jens Hampf, omistaja,

La Torrefazione

Yhteistyö Kaffecentralenin kanssa on ollut erittäin joustavaa ja toimivaa. Kaffecentralenin monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy kahveja eri tyylisten ravintoloidemme tarpeisiin. Juuri Café & Bar -kahviloista Pihka-lounasravintoloihin sekä Juuren ja Latvan kaltaisiin iltaravintoloihin. Lisäesimerkkinä hyvästä yhteistyöstä on oma Juuri-kahvimme."

 

Maija Ahokas, konseptipäällikkö

Roni Auvinen, Ravintolatoimenjohtaja

Juuri Yhtiöt Oy

Meille pienelle perheyritykselle on ensi arvoisen tärkeää hyvä palvelu, laitteet, tuotteet. Kaffecentralen on tuonut pienelle boutique hotelli-ravintolallemme loistavat lähtökohdat hyvien kahvijuomien valmistamiseen sekä uusien oppimiseen. Kahvin merkitys ja sen valmistaminen on tullut hyvin tärkeäksi osaksi ravintolamme ja hotellimme palvelukulttuuria. Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun ja tukeen, jota olemme vuosien varrella saaneet. Tästä on hyvä jatkaa.

- Sanna Kuusiniemi, Hotel Manager, Ruka Peak

bottom of page