ROST & Co. Honduras 250 g

Tuotenro: R2515
€9.80
Varastossa
1
Tuotetiedot

Hondurasilainen single origin -kahvimme tulee Ocotepequen seudulta ja siitä on löydettävissä pähkinäisyyttä ja kaakaomaisuutta. Huolimatta kahvin vaaleahkosta paahdosta, kahvi sopii vallan mainiosti nautittavaksi myös maidon kera, jolloin makumaailmasta nousee maapähkinälevitteelle ominaista makeutta, jota täydentää tukevan kermainen suutuntuma.

Kyseessä on Reilun kaupan luomukahvi, jolla on myös UTZ ja Rainforest Alliance -sertifikaatit. Kahvi on vuonna 2000 perustetun COCAFELOL-viljelijäyhteisön (383 jäsentä) tuote. Viljelijäyhteisöllä on omat käsittelyasemansa tuottamillensa kahveille, mikä mahdollistaa huippulaatuisen kahvin tuottamisen. COCAFELOL-viljelijäyhteisö tukee kahvintuottajia kestävässä kahvintuotannossa ja hyvien viljelykäytäntöjen harjoittamisessa kiertotaloutta suosien se on ensimmäinen hondurasilainen hiilineutraali viljelijäyhteisö.

COCAFELOL tukee yhteisön hyvinvointia avustamalla lasten koulutukseen ja harrastustoimintaan osallistumista. Lisäksi naisten entistä vahvempaa osallistumista kahvintuotantoon edistetään auttamalla heitä tuomaan markkinoille kaikkein laadukkaimman Reilun kaupan luomukahvinsa microlot-projektien avulla.

ALKUPERÄ: Honduras, Ocotepeque, La Labor
TUOTTAJA: CO-OP COCAFELOL
KASVUKORKEUS: 1100-1750 m
LAJIKKEET: Catuai

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

OTA YHTEYTTÄ / KONTAKTA OSS

OY KAFFECENTRALEN FINLAND AB

SÄRKINIEMENTIE 5 B 

00210 HELSINKI

y-tunnus: 1729622-3

TILAUKSET & MYYNTI

BESTÄLLNINGAR, FÖRSÄLJNING

(09) 2600221

klo 8-17

KAHVILAITTEIDEN HUOLTO

SERVICE PÅ MASKINER

020 7348325

klo 8-16

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja hyväksyn ehdot
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle